Kosor opet želi biti predsjednica HDZ-a: Nosila sam ogroman teret i sve izdržala

Predsjednica Hrvatske demokratske zajednice i donedavna premijerka Jadranka Kosor najavila je svoju kandidaturu na predstojećim stranačkim izborima koji će uskoro biti i službeno raspisani.

Mislim da sam dosta toga napravila, da sam nosila ogroman i prestrašan teret i da sam sve izdržala. Kada je došla obavijest o tome da je HDZ pod istragom, izašla sam na konferenciju za novinare i rekla sam da smo dobili takvu obavijest i da je teško, ali da ćemo izdržati, ići na sud, kazala je Kosor u intervjuu na Z1 televiziji u emisiji "U vrtlogu politike" Mladenke Šarić.

U tom trenutku je i taj teret bio isključivo na mojim leđima, dodala je. Na upit voditeljice hoće li se kandidirati za predsjednicu HDZ-a na skorim stranačkim izborima, potvrdila je da bi to bilo logično.

Sigurna sam da smo radili najbolje što smo mogli i da smo postigli neke rezultate, kazala je požalivši se da su, unatoč tome, te mjere u javnosti bile "dočekivane na nož", poput uvođenja kriznog poreza iako su tako zaštitili one koji najteže žive i koji je ukinut čim su to dozvolile prilike. Sadašnjoj vladajućoj Kukuriku koaliciji najviše pak zamjera što "svoj pravi program i prave namjere nisu izrekli tijekom kampanje". (Hina/jk)

 

 

Foto: Boris Scitar/Pixsell

 

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox