Kosor: Ovo je trenutak da se svi prisjete što je radio HDZ, a što drugi

Predsjednica HDZ-a i prva na listi za V. izbornu jedinicu Jadranka Kosor je u Požegi na predizbornom skupu stranke za tu jedinicu kazala kako je HDZ-ov program upravo ono zbog čega bi birači ponovno trebali dati povjerenje toj stranci.

Za razliku od Kukuriku koalicije naš program je javan, stvaran i mi javno govorimo što ćemo raditi u iduće četiri godine, a što nećemo. Oni jedno govore, drugo misle, a treće rade, kazala je, ustvrdivši kako o tome govore i suprotstavljene izjave čelnika koalicije o stvarima bitnima za Hrvatsku.

Mi nećemo nove poreze, nećemo smanjenje prava branitelja i obitelji. Branitelji su uz dr. Franju Tuđmana najzaslužniji za stvaranje Hrvatske i treba im čuvati dignitet, istaknula je Kosor. Među njima jedni kažu da MMF-u, drugi kažu ne MMF, a mi jasno kažemo ne MMF-u jer mi sami znamo urediti svoju kuću, poručila je Kosor.

Mi smo donijeli zakon kojim zabranjujemo prodaju HEP-a jer mislimo da je to strateški važno za ovu državu. No oni, po najavama Slavka Linića, to će učiniti ako pobijede, a to će poskupjeti struju, rekla je Kosor, dodavši kako je ovo trenutak kad se svi moraju prisjetiti što je radio HDZ, ali i oni drugi.

Prije Požege predsjednica HDZ-a bila je na predizbornom skupu u Lipiku, a poslije u Pleternici i Novoj Gradiški. (Hina/jk) 

 

 

Foto: Dusko Mirkovic/PIXSELL

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox