Kosor: Posao uvijek ide samnom

Premijerka Jadranka Kosor je s ministrima iz svoje Vlade obišla potpuno nenajavljeno s vodstvom Karlovačke županije i Grada Karlovca manifestaciju „Karlovački dani piva“ te se tamo susrela i s predsjednikom HSS-a Josipom Friščićem i ministrom Božidarom Pankretićem (HSS).

U izjavi za medije, a nakon susreta i razgovora s mnogim građanima, Kosor je kazala da su "Dani piva" lijepa manifestacija, te da joj je žao što ne može ostati dulje, kada se zapleše i zapjeva. Na pitanje nije li to njeno opuštanje nakon posla, kazala je da posao uvijek ide s njom.

Spojili smo ugodno s korisnim, jer ovdje su samnom i moji ministri Đuro Popijač, Branko Bačić, Davor Božinović i Domagoj Ivan Milošević kao i župan Ivan Vučić i gradonačelnik Karlovca Damir Jelić, te smo svi zajedno porazgovarali o još nekoliko projekata koje treba odraditi, kazala je Kosor.

Za susret s koalicijskim partnerima iz HSS-a Josipom Friščićem i Božidarom Pankretićem, te njihovim stranačkim suradnicima Kosor je rekla da je bio „sasvim slučajan, ali prijateljski i srdačan“. (Hina/jk)

 

 

Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox