Kosor poslala dnevni red za sjednicu VNS-a

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor izvijestila je kako je danas poslala predsjedniku Republike Ivi Josipoviću na usuglašavanje prijedlog dnevnog reda za sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost (VNS), dodavši kako smatra bi se sjednica trebala održati odmah, tijekom dana ili sutra ujutro.

 

Predlažem da razmotrimo temu koja je iznimno važna - a to je zaštita institucija države, kako bi svi mogli nesmetano obavljati svoj posao, (kao i) zaštita onih koji vode borbu protiv korupcije i kriminala te svih institucija od mogućih pritisaka bilo koga - izjavila je predsjednica Vlade poslijepodne novinarima ispred Banskih dvora, nakon sastanka s ministrom unutarnjih poslova Tomislavom Karamarkom.

Premijerka Kosor izjavila je novinarima kako su se ona i ministar unutarnjih poslova Karamarko dobro pripremili za sjednicu Vijeća, te drži da bi se ona trebala održati odmah, tijekom dana ili sutra ujutro, s obzirom na obveze predsjednika Josipiovića.

Smatra važnim da na nju dođu svi koji imaju što za reći, kako se ne bi ostavila mogućnost kasnijih krivih interpretacija. (Hina)

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox