Kosor: Rezultati izbori mogli bi iznenaditi one koji danas likuju

Predsjednica vlade Jadranka Kosor izjavila je kako su rezultati istraživanja javnoga mijenja trenutačno nepovoljni za HDZ zbog odlučnosti stranke u borbi protiv kriminala i korupcije, ali i da bi rezultati izbora mogli iznenaditi mnoge koji "danas likuju".

Komentirajući nepovoljne ankete, rekla je da se HDZ našao u "ovoj teškoj situaciji upravo zato što je otvorio vrata borbi protiv korupcije", ali i da je u protekla dva desetljeća pokazao da je najjači kada je najteže.

Premijerka je danas nakon polaganja vijenaca na Mirogoju ponovila kako je HDZ stranka koja je imala hrabrosti i snage za borbu protiv korupcije i kriminala, koje, istaknula je, moraju ići i dalje "da se vidi što je bilo u svim drugim političkim opcijama i kod svakog pojedinca ako se ogriješio o zakone".

U toj borbi protiv kriminala i korupcije, poručila je, stranka neće odustati, već će biti još hrabrija i odlučnija. Kosor je sigurna da će građani to prepoznati i na skorašnjim izborima, te da bi "oni koji danas likuju, mogli biti prilično zamišljeni 5. prosinca".

Mnogi nastoje, dodala je, da izbori završe prije izbora te nastavila kako "nijedna informacija o tome da je bilo kriminala posvuda zapravo ne dospije do onih koji bi po tome trebali postupati". (Hina/jk)

 

 

 

Foto: Antonio Bronic/PIXSELL

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox