Kosor: U kojoj ću izbornoj jedinici biti prva, znat će se na vrijeme

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor danas je u Davoru, odgovarajući na pitanje novinara u kojoj će izbornoj jedinici biti prva na listi, osim što je nositeljica svih izbornih lista HDZ-a, odgovorila da će o tome izvijestiti kada dođe vrijeme.

 

Svakako ću biti biti na jednoj listi. Ja sam odlučila, ali ćemo o tome reći sve u HDZ-u kad dođe vrijeme - kazala je premijerka, koja je u Davoru otvorila radove na vodocrpilištu, koji će opskrbljivati pitkom vodom zapadni dio Brodsko-posavske-županije.

Istaknula je kako HDZ u izbore ide sa puno entuzijazma i puno snage te da vjeruje kako će 4. prosinca za HDZ-a biti dan kada ćemo moći reći da smo postigli odličan rezultat. Poručila je kako je unatoč svim poteškoćama HDZ pokazao da je najjači kada je najteže.

 

Mi smo bili na čelu države u svim važnim trenucima. Bili smo na čelu kada su se ostvarili svi povijesno najveći projekti: osamostaljenje Hrvatske, borba za Hrvatsku, oslobađanje Hrvatske, ulazak Hrvatske u sve međunarodne institucije i NATO - kazala je istaknuvši kako je Vlada koju je vodio HDZ završila pregovore za ulazak u EU, zahvaljujući ogromnim postignućima u borbi protiv korupcije, kriminala, potpunom uređenju pravosuđa, ali isto tako brojnim projektima vezanim za gospodarstvo. (Hina)

 

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox