Kosor u Ogulinu otvorila knjižnicu koja ne radi

U nizu predizbornih otvaranja radova, ustanova i ostalih prigodnih objekata koji još nisu spremni za rad premijerka Jadranka Kosor otvorila je i knjižnicu u Ogulinu koja će s radom početi tek pred kraj godine, piše net.hr

Narodna knjižnica i čitaonica u Ogulinu otvorena je prošlog tjedna, a premijerka Kosor bila je s ministrima na otvorenju. Knjižnica je važna za Ogulin jer ima čitaonicu, predškolski dio, višenamjensku dvorana, prostor s računalima, a prostire se na 1.142 četvorna metra.

Sve bi to bilo jako korisno ali problem je u tome što u knjižnici još nisu počeli radovi za postavljanje informatičke opreme bez koje ne može početi raditi. Glasnogovornica Grada Ogulina Karmela Matić potvrdila je za Novi list da je tek ovih dana okončan natječaj za izvođača radova informatizacije buduće knjižnice, ali sada počinje teći rok od 15 dana u kojem drugi ponuđači imaju pravo na žalbu. Prema tome radovi najranije mogu početi 21. studenoga, a ako je predviđeno trajanje radova 30 dana dolazimo do toga da bi knjižnica mogla početi s radom tek pred kraj godine. (HT)

 

Izvor: www.net.hr
Foto: Dominik Grguric/PIXSELL 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox