Kosor: Za dobrobit stranke razgovarajte sa susjedima 24 sata dnevno

Predsjednica HDZ-a i prva na listi stranke u V. izbornoj jedinici Jadranka Kosor poručila je: Neke političke snage u Hrvatskoj žele ne samo da HDZ izgubi izbore, već da nestane, da ga sravne i padne ispod pet posto.

Voditi državu ne znači podijeliti fotelje već vjerno služiti narodu, a HDZ je svojim radom zaslužio da ponovno dobije povjerenje hrvatskih birača, rekla je Kosor na predizbornom skupu za V. izbornu jedinicu održanom u vinkovačkoj sportskoj dvorani Lenije. Dotaknuvši se postignuća HDZ-a u protekle dvije godine među kojima je spomenula aktivnosti za oporavak gospodarstva, borbu protiv korupcije i završetak pregovora s EU, ustvrdila je kako "opozicija nije željela da Hrvatska završi pregovore i postane punopravna članica EU".

Vraćamo se Franji Tuđmanu

Vraćamo se izvornome programu HDZ-a kakvim ga je napisao dr. Franjo Tuđman, poručila je pozvavši članove HDZ-a da do 4. prosinca rade za dobrobit stranke i 24 sata dnevno ako treba te da razgovaraju i sa susjedima i objasne im politički trenutak u kojem se Hrvatska nalazi i svemu onome što HDZ nudi u svome programu. Na skupu, na kojem se okupilo nekoliko tisuća Vinkovčana, govorio je i drugi na listi za V. izbornu jedinicu, ministar poljoprivrede Petar Čobanković, rekavši kako mu je iznimna čast što je predsjednica Kosor odabrala upravo tu izbornu jedinicu da bude prva na listi te poručio kako se ne mora brinuti da će je članovi stranke u toj izbornoj jedinici iznevjeriti.

Peti na listi, saborski zastupnik Tomislav Čuljak, ustvrdio je kako HDZ na "prvom mjestu na listi ima bolid, dok su druge stranke u izbore krenule s traktorima i biciklima". Jedanaesti na listi HDZ-a za V. izbornu jedinicu, vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, izrazio je uvjerenje u sigurnu pobjedu HDZ-a u toj izbornoj jedinici.

 

Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox