KTC uvodi dostavu proizvoda do kućnog praga svojih kupaca

Kupujte iz udobnosti svoga doma, a KTC-ovi će vam djelatnici naručeno dostaviti u roku od 1 radnog dana za narudžbe do 5km ili u roku od 2 radna dana za narudžbe od 5 do 20km nakon vaše narudžbe. U ovim posebnim okolnostima trgovac posebno vodi računa o preporukama Stožera civilne zaštite, kako bi se svi zajedno zaštitili u borbi protiv korona virusa.


Narudžbe možete predati putem e-maila ili telefona.
U Katalogu odaberite proizvode, a prilikom narudžbe koristite redne brojeve ili šifre proizvoda iz kataloga. Kod naručivanja potrebno je da ostavite vaše ime i prezime, adresu, te kontakt telefon i broj kartice Kluba vjernosti ako ste član, kako bi vam se dodijelili bodovi.

Područje dostave je na maksimalnoj udaljenosti do 20 km od KTC supermarketa u kojem je preuzeta narudžba.

Minimalni iznos narudžbe je 200,00 kn za dostavu do 5km, a minimalni iznos narudžbe za dostavu od 5 do 20km iznosi 500,00 kn (cijena dostave je 30,00kn).
Narudžbe preuzimajuod ponedjeljka do subote od 8 do 17 sati.

Dostava je besplatna za narudžbe do 5km.

Dostava je dostupna u supermarketima: Bjelovar, Čakovec, Ivanec, Karlovac, Koprivnica, Krapina, Križevci, Kutina, Pakrac, Pitomača, Požega, Sisak, Slatina, Varaždin, Virovitica, Vrbovec, Zabok.

Više informacija pronađite na njihovoj službenoj stranici.

Uskrsnice i radno vrijeme

Također saznajemo iz kompanije kako je KTC je isplatio uskrsnice za svojih 1400 zaposlenika u iznosu od po 1.000,00 kn (uz već uobičajeni poklon šunku i jaja). Već tradicionalno KTC ne radi na blagdane pa niti ove godine neće raditi na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak.
Od siječnja ove godine KTC uz blagdane ne radi nedjeljama i praznicima. PS/SŠ

Preuzeto: InStore magazin

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox