Kupci danas u Hrvatskoj, prilikom shoppinga, najviše cijene kvalitetu i cijenu

Istraživanje međunarodne organizacije ICERTIAS u Hrvatskoj, iz lipnja ove godine pokazuje da je kupcima u našoj zemlji trenutno prvo na pameti – Novac.
Jednako tako, kupci u Hrvatskoj, kada ih se sada pita «Što vam je najbitnije kod kupnje?» najčešće ističu – Kvaliteta.


Dodatna zanimljivost je i ta da kada se u ovom istraživanju iz lipnja, kupce u Hrvatskoj upitalo: «Čega se najviše bojite kod kupnje?», ispitanici su najčešće navodili: nekvalitete, te potom: prevare, cijene, zaraze, korone, gužve itd.

S obzirom na narušene tržišne odnose tijekom krize kao i očito narušeno povjerenje na tržištu, kupcima u Hrvatskoj danas je na prvom mjestu bitnosti prilikom kupnje cijena, ali i kvaliteta, odnosno, iznimno im je sada u ovo pandemijsko vrijeme važan omjer cijene i kvalitete.

Koliko je vaša kompanija dobra u pružanju i komunikaciji gore navedenih bitnosti prema potrošačima u Hrvatskoj?

Koliko je vaša kompanija sada dobra u komunikaciji toga da upravo vi u nekim ključnim proizvodima te uslugama na tržištu nudite sada, u ovo pandemijsko vrijeme, najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu?

Kako biste upravo sada u ovo krizno vrijeme što bolje komunicirali vašu posvećenost najboljem omjeru cijene i kvalitete, koristite koncem 2020. i tijekom 2021. godine vašu medalju Best Buy Award* u svim mogućim promotivnim i komunikacijskim aktivnostima.

Za sve detalje o gore navedenom istraživanju u Republici Hrvatskoj, metodologiji i detaljnim rezultatima, te mogućnostima eventualnog korištenja medalje Best Buy Award u vašim promotivnim i komunikacijskim aktivnostima molimo da nas kontaktirate – rado ćemo vam dati sve dodatne informacije. PS/SŠ

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox