Kupci najviše hvale, ali i kritiziraju Konzum

Portal supermarketi.info pozabavio se pohvalama i kritikama kupaca na račun supermarketa, a došli su do zanimljivih podataka. 

Kupci su u Konzumu najviše hvalili, ali i najviše kritizirali ljubaznost osoblja. Uz to, u Konzumu najveći prigovori se tiču nehigijene. Kupcima su u Plodinama najkritičniji prema ljubaznosti osoblja, no iznenađuju kritike samih djelatnika Plodina na uvjete rada. U dva navrata iskazano je opće zadovoljstvo kupaca Plodina. 

Prema ocjeni korisnika, najbolnija točka Kauflanda je nekonzistentnost cijena na policama s onima na blagajni, ili je zaliha robe na akciji premala ili su pak krivo istaknuti artikli na akciji. Broj ljudi koji smatra da je u Kauflandu osoblje ljubazno veći je od onih koji smatraju da nije. Ista boljka koja muči Kaufland, također je prema mišljenju korisnika najveći problem i u Lidlu

Interspar i Mercator bez kritika

 Iako su analizirana 4 supermarketa najviše bila izložena vašim kritikama, iz toga se može i zaključiti da najveći dio potrošača i kupuje upravo u tim supermarketima, pa je broj priča iz tih supermarketa i najveći. Ono što je posebno zainimljivo je činjenica da se kupci nikada nisu žalili na neljubaznost ili nehigijenu u Intersparu ili Mercatoru. To može značiti dvije stvari, a to je da su potrošači doista najmanje neugodnosti doživjeli upravo u tim supermarketima (odnosno da su bili najzadovoljniji kupovinom u navedena dva supermarketa), ili pak da su ta dva supermarketa najmanje puta posjetili, pa jednostavno nemaju dovoljno materijala za kritike. (PS/JK) 

 

 

Izvor: www.supermarketi.info

 

 

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox