Lady GaGa ima 18 milijuna pratitelja na Twitteru

Američka pjevačica Lady GaGa prva je osoba koja je na društvenoj mreži Twitteru dosegla brojku od čak 18 milijuna pratitelja. Ako se usporedi s brojem stanovnika, Gaga je uspjela okupiti državu veličine Čilea.

To je gotovo dva milijuna više od drugog na listi, mladog kanadskog pjevača i tekstopisca Justina Biebera, koji ih ima 16,4 milijuna. Pjevačica se zahvalila svojim obožavateljima na tome što su je doveli do te važne prekretnice. Ne mogu vjerovati da imam 18 milijuna TwitterMonstera, to je doista radikalno, prije samo nekoliko godina imala sam ih jedva nekoliko, napisala je GaGa na svojem Twitter profilu nakon te objave. Na trećem se mjestu po broju pratitelja na Twitteru nalazi američka kantautorica Katy Perry s 13,9 milijuna, dok je Shakira četvrta s 12,6 milijuna, a Kim Kardashian peta s 12,5 milijuna pratitelja.

Na šestom mjestu po broju sljedbenika na Twitteru nalazi se Britney Spears s 12,4 milijuna, na sedmom Rihanna 11,9 milijuna, na osmom je američki predsjednik Barack Obama s 11,9 milijuna, na devetom Taylor Swift s 10,4 milijuna, te na desetom Selena Gomez s 9,6 milijuna. Lady GaGa nedavno je potvrdila da će 2012. provesti radeći na novom albumu te priopćila kako već zna i njegovo ime. (Hina/HT)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox