Lana Klingor nova voditeljica odnosa s javnošću LMA web servisa

LMA - Lastminute ad. – business to business (B2B) web servis za posredovanje u prodaji oglasnog prostora dovodi Lanu Klingor na mjesto voditeljice odnosa s javnošću. LMA web servis pruža uslugu povezivanja oglašivača i medija koji u uobičajenim uvjetima i po standardnoj cijeni nisu uspjeli prodati oglasni prostor, a u last minute ponudi ih ističu po posebnoj cijeni što ih čini prihvatljivijima za oglašivače. 

 

Koncept last minute oglašavanja, prvenstveno je namijenjen srednjim i malim poduzećima, a tom segmentu tržišta omogućuje promotivne aktivnosti po znatno nižim cijenama. Također, LMA informira o posebnim prilikama za oglašavanje u svim medijima na jednom mjestu.

U Hrvatskoj je LMA prvi koji svojim korisnicima nudi usluge toga tipa. Uz pregled i odabir ponuda za oglašavanje, kupcima se nudi mogućnost detaljnog informiranja o pojedinom mediju (naklada, teritorijalna pokrivenost, posebnost branda...), a servis nudi  i pomoć pri kreativnoj i tehničkoj izradi oglasa onim kupcima koji tek kreću u oglašavanje svojih proizvoda i usluga.

Na ovu funkciju Lana Klingor je došla nakon što je u studenom prošle godine napustila mjesto glasnogovornice Zagrebačkog Kazališta Mladih. Diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti 2009. godine. (PS/MJ)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox