Lansiranje na tržište novih Podravka temeljaca

Brza, jednostavna i laka priprema kvalitetnih obroka jedna je od niti vodilja u poslovanju Podravke. Upravo zato ovih se dana na tržište lansira grupa novih proizvoda koji će znatno skratiti vrijeme potrebno za nabavu namirnica i kuhanje. 

To su Podravka temeljci pripremljeni od najkvalitetnijih sastojaka- vrhunskog kvalitetnog  mesa, povrća i začina. Njihova primjena je vrlo jednostavna- dodaju se direktno u jelo, ili se rastope u vodi i koriste za podlijevanje jela i tako na brz i jednostavan način obogaćuju okus svih povrtnih, mesnih jela, variva, rižota, umaka, juha i sl.

Okus Podravka temeljaca je poput domaćeg, tradicionalnog bujona koji zahtijeva višesatnu pripremu za koju suvremene domaćice i ljubitelji kuhanja nemaju vremena i energije. Usto ne sadrže konzervanse i dodane pojačivače okusa pa tako prate najnovije trendove u prehrani i pogoduju onima koji za sebe i svoju obitelj i prijatelje žele kuhati zdravo i prirodno. 

Podravka temeljci koji se savršeno uklapaju u svako slano jelo  na tržište dolaze u tri okusa.

1. Povrtni

2. Kokošji

3. Govedski

 

Svima onima koji vole kuhati i eksperimentirati u kuhinji, omogućit će pripremu najsloženijih recepata koji u svom sastavu imaju temeljac, onima koji su u žurbi skratit će vrijeme spravljanja jela, kreativcima pružaju novo kulinarsko samo izražavanje, a vegetarijancima će povrtni temeljac donijeti dodatne užitke. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox