Leadership Akademija by Velimir Srića

Lideri se rađaju, ali i stvaraju. Oni kombiniraju prirođeni talent za vođenje sa znanjem i vještinama koje stječu učenjem i vježbom. Trenutačna gospodarska situacija i suvremeni poslovni sustavi traže lidere koji će osobnošću, znanjem, pristupom i vizijom motivirati suradnike na iznimne rezultate. Potaknut potrebom osposobljavanja novih lidera, prof.dr. Velimir Srića 12. veljače 2014. pokreće Leadership Akademiju inovativni i intenzivni program prepoznavanja osobnih snaga i vrlina vođenja te ovladavanja najsuvremenijim liderskim znanjima.

Akademija je namijenjema sadašnjim i budućim liderima, članovima uprave, direktorima, poduzetnicima, vođama projekata i promjena te voditeljima organizacijskih jedinica.

Leadership Akademija polazi od najsuvremenijih dostignuća teorije i prakse i usmjerena je na tri tematska cilja: rad vođe na sebi, rad vođe na svom timu i vježbanje temeljnih osobina uspješnog vođe

Program se realizira u maloj grupi sudionika kroz 10 radionica - modula, ukupno 50 školskih sati. Na kraju programa sudionici pišu završni esej i dobivaju diplomu Leadership Akademije.

Moduli su:

1. Uspješno vođenje – Leadership

2. Stvaranje i razvoj pobjedničkih timova

3. Uspješno motiviranje sebe i suradnika

4. Uspješno poslovno komuniciranje

5. Kreativnošću i inovacijama do poslovnog uspjeha

6. Uspješno delegiranje

7. Stvaranje pozitivne organizacijske kulture i upravljanje konfliktima

8. Povećanje osobne efikasnosti

9. Upravljanje stresom – kako izbjeći burnout sindrom

10. Zašto bi mene netko htio za vođu

Uz prof. dr. Velimira Sriću, na svakom modulu će gostovati neki od najuspješnijih hrvatskih lidera i ispričati svoju lidersku priču. Predavanja će se održavati u Konferencijskom centur KRAŠ Auditorium, Zagreb, u vremenom terminu od 15,00 do 19,30 sati. s dvije pauze i zakuskom. Program završava 18. lipnja 2014. dodjelom diploma sudionicima. PS/S.P.

Za sve ostale informacije i prijave posjetite web stranicu:

http://www.velimirsrica.com/leadership-akademija.aspx

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox