LEAP Summit u Zagrebu - 5 godina 5 pozornica!

Jedna od najvećih međunarodnih konferencija u Hrvatskoj slavi svoj peti rođendan! LEAP Summit započeao je kao ideja mladih i entuzijastičnih studenata, a samo pet godina kasnije, slovi za jednu od najvažnijih u ovoj industriji, čemu svjedoči i sve veći broj međunarodnih predavača te sudionika.


Jubilarno slavljeničko izdanje LEAP Summita održat će se 26. i 27. ožujka u CineStar Zagreb Branimir Mingle Mallu, a okupit će preko 3.000 sudionika iz 40 zemalja svijeta.

Nakon iznimno uspješnog prošlogodišnjeg izdanja, koje su obilježili govori i prezentacije brojnih poduzetnika, predstavnika kompanija i inspirativnih predavača, ove godine ljestvica je podignuta još više – organizatori najavljuju da će ovo biti najbolje i najveće izdanje do sad. Tako će svoja predavanja održati više od 80 govornika, a u fokusu će biti brojne teme vezane uz poduzetništvo, nove tehnologije, globalne trendove, održivi razvoj te pozitivne promjene.

- Uz paralelna predavanja na čak pet pozornica, sudionici će imati prilike slušati svjetski poznate govornike iz raznih industrija. Yannick Theler, direktor Ubisofta, Matt Roberts koji je globalni direktor istraživanja u Formuli1 te Anne Skare Nielsen, poznata skandinavska futuristkinja, samo su neka od trenutno poznatih imena koja će nam se pridružiti u Zagrebu. Ove smo godine još više obogatili naš networking program, a tu su i poduzetnička natjecanja te panel rasprave za sve sudionike – izjavio je Andrej Hanzir, projektni voditelj LEAP Summita.

U posljednje četiri godine LEAP Summit je posjetilo više od 10.000 sudionika iz više od 40 zemalja svijeta, a više od 300 predavača gostovalo je na jednoj od LEAP pozornica te prezentiralo najnovije ideje, svoje uspjehe, znanje te dostignuća.

Prijave za peto jubilarno izdanje LEAP Summita otvorene su, a sudjelovanje je i ove godine besplatno. Kako bi dobili svoju ulaznicu, potrebno je popuniti obrazac na poveznici:  https://leapsummit.com/apply-now/. Generalni partner LEAP Summita je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, a konferencija se održava pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjedanja Vijećem Europe.

Više informacija može se pronaći na službenoj web stranici www.leapsummit.com te Facebook stranici.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox