Lenovo predstavio novu liniju pametnih telefona

Lenovo je u Las Vegasu na CES sajmu najavio liniju novih smartphonea, dizajniranih specijalno za različite potrebe korisnike, od početnih pa sve do onih namijenjenih naprednim profesionalcima.

Linija koja uključuje pet novih modela, biti će dostupna u Kini i određenim globalnim tržištima od siječnja 2013. godine. Svaki smartphone iz ponude nudi specifičnu konfiguraciju namijenjenu specifičnoj korisničkoj grupi, s vodećim performansama u svojoj klasi i konkurentnim cijenama.

Raspon ponude započinje s dva nova smartphone uređaja serije S koja su opremljena multimedijskim i zabavnim značajkama. Ova dva modela su kreirana za mlade, urbane profesionalce, a posebna pozornost je posvećena dizajnu i optimizaciji aplikacija koje najčešće upotrebljavaju ovi korisnici.

Predstavljen je i novi model serije P za profesionalce, koju odlikuje dugi životni vijek baterije, posebna zaštita i anti-virusne značajke. Nova ponuda smartphone uređaja zaključena je s dva nova modela serije A koja uključuje napredne smartphone funkcije, po pristupačnoj cijeni za nove korisnike po pristupačnoj cijeni. Cijela linija odlikuje se dvostrukim SIM utorom, većim zaslonom veće rezolucije koji ima poboljšane značajke. (PS/HT)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox