Lista darova koje nitko ne želi pod borom

Božić je sve bliže, a vi još uvijek ne znate što darovati? Izlozi trgovina mame vas sa svih strana,  nemate puno vremena za kupovinu, ali i novca. Još gore od toga je ako nemate dobrih ideja što darovati.

Prema posljednjem istraživanju GFK, čak 10 posto ispitanika je reklo da su barem jednom u životu dobili poklon s kojim nisu znali što bi, piše Večernji list. Zanimljiv je podatak da je prošle godine portal gift.com najgorim darom proglasio čokoladu. Kako biste božićnu kupnju obavili sa što manje stresa, Večernji list napravio je listu najnepoželjnijih darova.

 

Darovi kada ste bez ideje-primjerice kućna vaga, posebno osobi koja ima viška kilograma, različiti priručnici iz popularne psihologije.

Alat kao poklon onima koji ne znaju raditi s njim- kupovati darove za muškarce nije lako, ali dobro razmislite je li alat dobar izbor. Možda dotični ne zna rukovati njime ili mu ne treba

Odjeća- u teoriji dobar dar, ali je s njim lagano i pogriješiti jer morate odabrati točnu veličinu, kroj, boju....

Parfem- ovo je poklon samo za osobe koje dobro poznajete, nema ništa neprivlačnije od  lošeg mirisa kao poklona

Darovi koji svake godine kruže- darovi koji kruže svake godine, kad ih dobijete poslije skupljaju prašinu na policama i ormarima

Indiskretni darovi- darove poput čipkastog donjeg rublja i slično kupuju se samo partnerima

Rutinski darovi-  ne kupujte mami svake godine kremu za lice, a ocu kravatu

Hrana- uvijek kupujete čokolade, bombonijere...dosadno, a možete i pogriješiti ako ne znate dobro tuđi ukus (P.S.)

 

 

 

Izvor: Večernji list, 16. prosinca 2010.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox