Ljerka Puljić među 20 vodećih europskih poslovnih žena

Agrokorova potpredsjednica Ljerka Puljić među je 20 vodećih europskih poslovnih žena u sektoru hrane i maloprodaje u 2010. prema izboru European Supermarket Magazina (ESM) i Institute of Grocery Distribution (IGD). Nagrade najuspješnijim poslovnim ženama u Europi za izvrsnost u sektoru hrane i maloprodaje dodjeljene su danas u Londonu, izvijestili su iz Agrokora.

ESM je paneuropski časopis o maloprodaji koji čitaju vodeći ljudi iz sektora hrane i maloprodaje, a IGD je ekspert u industriji hrane i maloprodaje. Njihove su nagrade namijenjene dinamičnim poslovnim ženama na vodećim pozicijama u ovome sektoru.

Tim sudaca u suradnji s nizom vodećih europskih novinara i izdavača, odabrao je 20 pobjednica.

Ovim se priznanjem Ljerka Puljić, starija izvršna potpredsjednica Agrokora za Strategijske poslovne grupe i marketing te Poslovnu grupu Poljoprivreda, koja se u Agrokoru od 1994. godine bavi i hranom i maloprodajom, svojim doprinosom našla u društvu 20 vodećih europskih poslovnih žena u sektoru hrane i maloprodaje u 2010. godini.

Ova nagrada ujedno je i veliko priznanje kompaniji Agrokor, najvećoj kompaniji u Adria regiji, ističu iz tog koncerna.(Hina)


 Foto: www.agrokor.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox