Makarska rivijera očekuje dobru posezonu

Hoteli na Makarskoj rivijeri trenutačno ugošćuju više od 11.000 gostiju, uglavnom stranih, a hotelijeri najavljuju vrlo dobru popunjenost hotela sve do kraja rujna te dio njih i do polovice listopada.

U vodećim hotelskim kućama na makarskom području kažu kako su touroperatorima poslali "stop-booking" sve do kraja rujna, a gotovo svi hoteli individualnim gostima preporučuju da rezerviraju smještaj.

Po riječima direktora hotela "Makarska" Joška Lelasa, hoteli će u posezoni biti popunjeni gostima iz Skandinavije, Engleske te Njemačke i Češke, a veći dio turista stići će u organizirano, posredstvom agencija kojima su ponuđene odgovarajuće cijene posezonskog boravka.

Direktori prodaje hotela "Brela" i "Tučepi" Žarko Kristić i Ivo Visković najavljuju vrlo dobro posezonsko poslovanje, koje ocjenjuju boljim nego prošle godine.

U rujnu i listopadu u hotele u Tučepima i Brelima stići će skupine gostiju iz Slovenije, Češke, BiH, Austrije i Velike Britanije.

Direktor hotela "Baška Voda" Jakša Medić potvrđuje dobru popunjenost u rujnu i dijelom u listopadu s ugovorenim dolascima gostiju iz Njemačke, Austrije i Italije.

Podgorski hotelijeri također tvrde kako će posezonsko poslovanje kvalitetno upotpuniti ovogodišnje turističko ljeto, a direktor prodaje hotela "Živogošće" Tonči Letica kaže da će posezona, po najavama i rezervacijama, biti bolja nego lani.

Booking za listopad povećan je zbog berbe mandarina na neretvanskom području, uključene u aranžmane, što će u hotele "Živogošće" dovesti nekoliko stotina gostiju iz Slovenije, Austrije i Hrvatske. (Hina)
 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox