Manuela Tunjić voditeljica prodaje agencije Dhar media

Agencija Dhar media čije je djelovanje najviše prepoznato po upravljanju i vođenju niza projekata; upravljanje licencom Superbrands Hrvatska i Slovenija, izdavanjem stručnog magazina Brend kultura... dobila je novo pojačanje u prodaji.


Rast poslovanja i zabilježena dobit u 2017. donijele su pozitivne promjene u poslovanju agencije stoga je Lea Brezar, CEO agencije i vlasnica licence za Superbrands Hrvatska i Slovenija, svoju višegodišnju suradnicu Manuelu Tunjić postavila za novu voditeljicu prodaje.

Svoje višegodišnje iskustvo u logistici, marketingu i prodaji te brand i event managementu, Manuela je Tunjić od 2012. godine u agenciji Dhar media dodatno profesionalno usavršila kao stručna suradnica, a zatim koordinatorica projekata. Od veljače 2018. službeno će voditi agencijsku prodaju te biti nadležna u poslovima prodajnih strategija za tržišta u regiji. Istraživanje i koordinacija aktivnosti nadalje čine jaki segment njezina rada u svrhu pojačavanja prodaje, a opis posla upotpunjuje i rad u mnogim drugim područjima poput daljnjeg event i projekt managementa.

”Obzirom na konstantan rast Dhar medie, osobito u zadnje tri godine, raduju me novi izazovi u poslovanju i vođenju u segmentu prodaje. Očekujem nastavak rasta na novim tržištima u regiji u suradnji s našim klijentima te rad s izazovima koje donosi strateško planiranje prodaje, pogotovo za projekte Superbrands i stručni magazin Brend kultura koji odnedavno izlazi i u Sloveniji.” – Manuela Tunjić, voditeljica prodaje, Dhar media i Superbrands Hrvatska i Slovenija.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox