Mario Aunedi Medek novi predsjednik HUKA-e

Foto: HUKA

Na izbornoj skupštini Hrvatske udruge komunikacijskih agencija (HUKA) izabrano je novo vodstvo. U Upravni odbor izabrani su Mario Aunedi Medek iz agencije Media Val – predsjednik Upravnog odbora, Davor Huić iz agencije Briefing komunikacije – dopredsjednik Upravnog odbora i Martina Prenkaj iz agencije IM&C – član Upravnog odbora.

U Nadzorni odbor izabrani su Drenislav Zekić iz tvrtke Preclarus komunikacije, Nataša Cesarec Salopek iz agencije IM&C i Damir Jugo iz agencije Millenium promocija. U Sud časti izabrani su Andreja Pavlović iz agencije Hauska i Partner, Ivica Mamić iz agencije IM&C i Manuela Šola iz agencije Abrakadabra integrirane komunikacije.

Podizanje standarda poslovanja komunikacijskih agencija te postizanje uvjeta za stjecanje međunarodne CMS certifikacije dugoročni su ciljevi rada udruge. Istovremeno, usmjereni smo primjerenom rješavanju pitanja Vladine odluke o zabrani rada državnih institucija i tvrtki u državnom vlasništvu s agencijama za odnose s javnošću, poručio je predsjednik Upravnog odbora HUKA-e Mario Aunedi Medek iz agencije Media Val.

Udruga kroz niz aktivnosti radi na podizanju i promicanju standarda kvalitete usluga, ali i podizanju razine javne svijesti o stvarnoj ulozi komunikacijskih savjetnika. Predstavnici udruge kao smjernice svog rada ističu postavljanje i podizanje standarda rada struke te podršku članicama s ciljem postizanja što boljih poslovnih rezultata. U dvije godine rada udruga je postala članica međunarodne udruge ICCO (The International Communications Consultancy Organisation), organizirala okrugli stol u suradnji s HDL-om, suorganizirala godišnju konferenciju s HUOJ-em te se aktivno uključila u radnu grupu za izradu smjernica javne nabave.

Udruga u ovom trenutku okuplja 13 agencija: Abrakadabra integrirane komunikacije, Hauska&Partner, Integralni marketing i komunikacije, Manjgura, Media Val, Millenium promocija, Premisa, Publico, Spona komunikacije, Unex Communications, Indigo komunikacije, Preclarus i Briefing komunikacije. (PS/HT)

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox