Mario Valentić na ovogodišnjoj Mini akademiji za voditelje ureda, tajnice i administrativne djelatnike

24 sata interaktivnih radionica uz 9 vrhunskih predavača

U organizaciji časopisa Poslovni savjetnik i Tajnica.hr, drugu godinu za redom u Zagrebu  od 15. do 18.10.2013. održat će se mini Akademija za voditelje ureda, tajnice i administrativne djelatnike.

Tajnica, voditelj ureda ili administrator, bez obzira koju osoba poslovnu titulu nosi, produžena je ruka menadžera. Ona/on krvotok je svake tvrtke jer bez kolanja informacija nije moguće odvijanje poslovanja, a posebice onog dijela posla koji obuhvaća znanje iz više područja.

U sklopu ovogodišnje mini Akademije kroz 24 interaktivnih radionica uz 9 vrhunskih predavača polaznicima ćemo omogućiti da usvoje ili se podsjete znanja iz čitavog niza područja poslovanja neophodnih za uspješno obavljanje posla.

Predavači su vrhunski stručnjaci Damir Sertić, Ljiljana Buhač, Marko Alerić, Andreja Marcetić, Darko Sambol, Marija Novak Ištok, Sanja Gomuzak, Tomislav Novak i Valentina Bocak.

Zahvaljujemo firmi Green2go i njihovom ambasadoru Mariu Valentiću koji će nam prezentirati zdrav život i svježe cijeđene zdrave sokove.

Zahvaljujemo sponzorima mini akademije-poslovnom učilištu Supera i kozmetici Ulola te kozmetičkom salonu DORA 98.

Program možete vidjeti na linku:
http://www.poslovni-savjetnik.com/akademija/mini_akademija_i_QR_2013.pdf

Program je namijenjen tajnicama, voditeljima ureda, administratorima ali i svim poslovnim ljudima koji se žele razvijati i usavršavati.

Cijena jedne kotizacije za četverodnevni program iznosi 1.960,00 kn + PDV 25%. Svaki sudionik dobit će i potvrdu o sudjelovanju.

Broj mjesta je ograničen na maksimalno 35 sudionika, stoga požurite s vašim prijavama.

Prijaviti se možete na broju telefona 01/49 21 742 ili na info@poslovni-savjetnik.com. Vidimo se!

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox