Marketinški alati – top tema 6. Retail IT Summit-a

Tradicionalni Retail IT Summit već šesti put otvara svoja vrata novim tehnologijama u maloprodaji s ciljem da predstavi najnovije trendove u ovom području i informira trgovce o novim mogućnostima suvremenih hardversko-softverskih rješenja. Kao i do sada, Retail IT Summit okupit će preko 100 IT menadžera domaćih i regionalnih trgovačkih lanaca koji će biti u prilici čuti predavanja najvećih svjetskih IT tvrtki s ovog područja. Na koji način društvene mreže i internet pomažu trgovcima da se približe kupcima? Da li su društvene mreže dobar sluga, a loš gospodar ako se ne koriste na pravi način? Koliko je bitan dobar odnos s kupcima putem interneta? Na koji način online trgovina olakšava kupcima proces kupnje i koji su to najnoviji hardversko-softverski procesi koji trgovcima štede novac i vrijeme?

Na ova i slična pitanja odgovore će dati predavači na 6. Retail IT Summit-u koji će se održati 25.03.2015.u Zagrebu.

Specijalni gost događaja biti će Yvonn Miller, zamjenica community managera u Migrosu, najvećem švicarskom trgovačkom lancu. O tome na koji način Migros, koji ima 600 supermarketa, 192 restorana, 308 benzinskih crpki i 23 tvornice, vodi brigu o kupcima na društvenim mrežama i o tome na kakve su sve probleme nailazili,YvonnMiller će reći na 6. RetailiTSummit-u u Zagrebu.

Ovogodišnja tema Retail IT Summit-a je „Marketinški alati u retail-u“, a među predavačima biti će vrhunski stručnjaci iz najvećih svjetskih tvrtki. Mark Thomson, direktor za Retail u Zebra Technologies reći će nešto više o svojim iskustvima kada je u pitanju najbolji način za povezivanje kupaca na internetu s proizvodima koje nudimo. Predavač iz Bugarske George Yankov će govoriti o loyalty konceptima u okviru Explicato rješenja, za govornicom će se naći i kompanije Datalogic, koja će predočiti najuspješnija iskustva koja pomažu trgovcima u poslovanju, a među predavačima biti će i kompanija Printec, kao i mnoge druge tvrtke. U izlagačkom djelu, svoje proizvode predstaviti će brojne domaće i strane IT tvrtke kao što su Comtron iz Slovenije, Selmet, Multicom, Login, Infokod, Loyalty Bonus, 1 Klik sa svojim brendom Moj Cent, te mnogi drugi, dok će se među gostima pojaviti top menadžment domaćih i stranih trgovačkih lanaca, menadžeri u industrijama robe široke potrošnje, IT menadžeri, marketing menadžeri, menadžeri prodaje kao i mnogi drugi. Jamnica je sponzor pauze za kavu.

6. Retail IT Summit održati će se 25. 03. 2015. u Hotelu Antunović u Zagrebu s početkom u 9h. Svi zainteresirani više informacija mogu dobiti na e-mail-u contact@retail-media.info.

(PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox