Matko Bolanča otišao s mjesta predsjednika Uprave Plive

Pliva Hrvatska objavila je imenovanje Matka Bolanče na poziciju člana Nadzornog odbora društva nakon njegove odluke da napusti poziciju predsjednika Uprave Plive.

Tihomir Orešković, dosadašnji član Nadzornog odbora Plive Hrvatske d.o.o., imenovan je na poziciju predsjednika Uprave s 1. srpnjem 2012., a njegova će odgovornost biti i poslovanje PLIVE u Regiji Jugoistočna Europa. 

Matko Bolanča proveo je u Plivi 11, a na čelnoj poziciji 5 godina. Od 2004. godine je na poziciji predsjednika Uprave Plive Hrvatske d.o.o., a od 2007. i generalni direktor Plive u Hrvatskoj i direktor Regije Južna i Istočna Europa. Od početka 2009. godine Bolanča je bio odgovoran za cjelokupno poslovanje Plive u Hrvatskoj i Regiji Južna i Istočna Europa te je vodio uspješnu integraciju Plive u Teva grupu. 

Tihomir Orešković, dosadašnji član Nadzornog odbora Plive Hrvatske d.o.o., imenovan je na poziciju predsjednika Uprave s 1. srpnjem 2012., a njegova će odgovornost biti i poslovanje Plive u Regiji Jugoistočna Europa. (PS/JK) 

 

 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox