METRO DRIVE IN u Dubrovniku

METRO Cash & Carry nastavlja daljnju ekspanziju te za profesionalne kupce iz najjužnije hrvatske županije otvara prvi METRO DRIVE IN u Dubrovniku. Ovim objektom i najnovijom uslugom METRO omogućuje profesionalnim kupcima iz sektora ugostiteljstva, trgovine te drugih djelatnosti, brzu i jeftinu opskrbu proizvodima koji su potrebni za njihovo svakodnevno poslovanje.

 

METRO DRIVE IN, počinje s radom u četvrtak 12. 05. 2011., a poslovnim subjektima s područja Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije omogućuje optimiziranje poslovanja te dodatne uštede vremena i sredstava. METRO DRIVE IN smješten je u ulici Ćira Carića bb – Lapad u Dubrovniku, a profesionalnim kupcima je omogućen lagan pristup objektu. Radno vrijeme METRO DRIVE IN objekta je od ponedjeljka do petka u vremenu od 6:00 do 14:00 sati, a roba se kupcima isporučuje u roku od dva dana od trenutka zaključenja narudžbe u splitskom veleprodajnom centru.

METRO DRIVE IN je podružnica METRO-centra u Splitu, tj. platforma za isporuku prethodno naručene robe iz splitskog veleprodajnog centra. Proizvode koje kupci naručuju, naše osoblje u splitskom centru priprema za isporuku, a logistička služba isporučuje u dubrovački DRIVE IN.

Posebno ističemo implementaciju HACCP-a tokom cijelog procesa isporuke proizvoda u DRIVE IN objekt. Jamčimo da će svi svježi proizvodi tijekom cjelokupnog procesa isporuke, od splitskog METRO-centra do DRIVE INA biti transportirani u skladu s HACCP-a načelima. Svježe meso, voće i povrće, dubokozamrznuti i mliječni proizvodi prevoze se u najmodernijim dostavnim vozilima opremljenim hladnjačama, a po dolasku u DRIVE IN, skladište se u posebnim komorama za hlađenje kako bi zadržali svoju svježinu, odnosno zdravstvenu ispravnost u skladu s najvišim standardima.

METRO je početkom 2011. uspješno prošao audit certifikacijske kuće SGS Adriatica d.o.o. po normi ISO 22000:2005 te mu je dodjeljen certifkat na period od tri godine, do 2013. (PS/SJ)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox