Microline d.o.o. potpisao ugovor sa Ubiquiti Inc.

S početkom listopada 2021. poznati distributer informatičke i telekomunikacijske opreme, Microline d.o.o., upisuje još jednu robnu marku u knjigu poslovnih uspjeha.


Tvrtka Microline d.o.o. potpisala je ugovor sa svjetski poznatom tehnološkom tvrtkom Ubiquiti Inc.i time postala službeni regionalni distributer proizvoda robne marke Ubiquiti za Republiku Hrvatsku i susjedne države. Microline je među najstarijim informatičkim tvrtkama u Hrvatskoj i uspješno posluje s brojnim svjetskim dobavljačima IT opreme još od 1989. godine. Poslovanje se temelji na aplikaciji MOL (Microline OnLine), razvijenoj unutar kuće, koja je u mogućnosti opslužiti nekoliko stotina kupaca istovremeno te time ponuditi pristupačne cijene i brzu isporuku na lokaciju kupca.

Ubiquiti Inc. je američka tehnološka tvrtka osnovana 2003. godine u San Joseu koja nudi razne proizvode i moderna rješenja za umrežavanje ( www.ui.com ). Među vodećim je proizvođačima mrežne opreme i svjetski je poznata po proizvodnji vrhunskih proizvoda za bežično umrežavanje temeljenih na inovativnoj i revolucionarnoj bežičnoj tehnologiji. UniFi, AmpliFi, EdgeMax , Ufiber, Uni Protect i Uni Access dio su velike linije proizvoda fokusirane kako na kućno, tako i na poslovno umrežavanje.

Bežične pristupne točke, usmjerivači, preklopnici, sigurnosne kamere, kontroleri, VoIP telefoni te uređaji za kontrolu pristupa samo su dio asortimana koji valja istaknuti. Osim kontinuiranog postavljanja novih standarda umrežavanja Ubiquiti proizvode odlikuje i pažljivo osmišljen dizajn, kvaliteta i funkcionalnost koji rezultiraju poboljšanjem, zaštićenošću i pojednostavljenjem svake mreže.

Više informacija o cijelokupnoj ponudi možete naći na www.microline.hr ili upitom na email ubiquiti@microline.hr PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox