Milanović: Ne obećavamo brda i doline već moguće

Na predizbornom skupu Kukuriku koalicije u Slavonskome Brodu, predstavljeni su kandidati s liste u 5. izbornoj jedinici, a uz prvog na listi, Igora Dragovana, govorili su i čelnici stranaka koje okuplja ta koalicija - Zoran Milanović (SDP), Radimir Čačić (HNS), Silvano Hrelja (HSU) i Ivan Jakovčić (IDS).

Građane su pozvali da glasaju za promjene i za Plan 21, koji, kako su kazali, nudi konkretne mjere za rješenje ključnih izazova.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović reko je da vjeruje u Hrvatsku i njene ljude te kako je siguran "da zajedno mogu napraviti puno". Predstojeće parlamentarne izbore ocijenio je važnima jer je, kaže, jako važno tko će voditi Hrvatsku.

Na ovim izborima odlučujemo hoće li Hrvatska i dalje biti blijedi, sivi prosjek, frustrirana svojim neuspjesima iako zna da može bolje, ili će biti samopoštovana zemlja koja će uživati i poštovanje drugih, istaknuo je je Milanović. Tražeći od građana podršku za ostvarenje Plana 21 ponovio je kako je ovo borba za povjerenje.

Red i rad

Ne borimo se za to da dovedemo MMF ili nekoga tko će odlučivati umjesto nas u Hrvatskoj, kazao je Milanović te dodao: Hrvatsku ćemo promijeniti ako bude reda i rada, i jasnih pravila koja svi razumiju a državna administracija pošteno i bez diskriminacije provodi. Ako Slavonija ponovno bude bogata i prosperitetna jer to može biti. Ne obećavamo brda i doline već moguće, a to je ravnopravna jaka i bogata Hrvatska u Europskoj uniji, rekao je predsjednik SDP-a Milanović.

Predsjednik HNS Radimir Čačić izjavio je kako je najveći problem Hrvatske korumpirana i nesposobna vlast a najveća šansa u promjeni te vlasti.  (Hina/jk) 

 

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

 

 

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox