Milanović: Premijerka se služi istim sredstvima kao i Sanader

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović u Barbanu se kratko osvrnuo na konferenciju za novinare premijerke Jadranke Kosor, istaknuvši kako teze koje su na njoj iznijete predstavljaju još jednu provokaciju.

Premijerka se služi istim sredstvima kao i Sanader. Možete neko vrijeme ići lažima, ali ne baš do kraja. Vjerujem da naši ljudi razumiju, sve je smišljeno kao provokacija kako bi se izazvao konflikt, rekao je Milanović u kratkoj izjavi novinarima.

Meni je drago što nam premijerka daje toliku važnost, ali isto tako mora se bolje pripremiti za press konferenciju, kazao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović koji je bio i u Rovinju na radnom sastanku čelnika stranaka Kastavske koalicije.

Premijerka Jadranka Kosor se na konferenciji za novinare, uz ostalo, kritički osvrnula na izjave predsjednika SDP-a u vezi s imenovanjem veleposlanika, rekavši kako nikada u procesu imenovanja veleposlanika nisu sudjelovali članovi oporbe. Rekla je također da Milanović o projektu "Brijuni Rivijera" pokazao "totalno neznanje i neinformiranost", kako 'Kukuriku koalicije' nema nikakvog dogovora oko investicija, a negativnim je ocijenila i najavu uvođenja poreza na imovinu, koji, kako je kazala, nije "porez na tajkune" već bi ga morao platiti svaki umirovljenik za stančić ili vikendicu. (Hina/jk)

 


Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox