Milanović: U nama neće imati sugovornika u prljavoj kampanji

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović izjavio je danas da njegova stranka neće sudjelovati u prljavoj predizbornoj kampanji kakva je, kazao je, sada na djelu, poručivši političkim suparnicima da si neprijatelja i sugovornika u prljavoj kampanji traže na drugom mjestu.

 

Kampanja je počela davno, kao što vidimo prljava je, ali s naše strane neće biti prljava. To je poruka našim političkim suparnicima, rivalima, a ne neprijateljima - ako žele biti neprijatelji, neka si ga traže negdje drugdje, u nama neprijatelja neće imati, ali će imati žestokog suparnika i protivnika koji planira dobiti ovu utakmicu, i to po pravilima, ne u produžecima i iz ofsajda - poručio je Milanović.

 

Milanović: Nećemo nasjesti na provokacije

Istaknuo je da SDP nikome neće biti sugovornik u prljavoj kampanji, "koliko god se trudili, upinjali se uvući nas u tu prljavu kampanju i probati dokazati da su svi isti, da svi igraju na isti prljavi način", izrazivši uvjerenje da će građani razumjeti takav stav SDP-a te da "ovoga puta neće nasjesti".

Mogu govoriti što god hoće, mogu se služiti osobnim objedama, mogu optuživati SDP da je imao prljavo poslovodstvo i tajne račune, samo naprijed. Istina je, vjerujem, jasna velikoj većini naših ljudi, a vjerujem da će biti jasnija još većoj većini ljudi - poručio je Milanović.

Dodao je da SDP nema ništa skrivati, da je uvijek radio transparentno, po zakonu, pošteno i ispravno, te da se to može utvrditi. Straha nemamo, kompleksa nemamo, tu smo za razgovor s ljudima, svjesni da radimo dobre stvari, svjesni i da možemo pogriješiti, jer tko radi taj i griješi, ali i svjesni da imamo dobre namjere, puno znanja, da imamo koaliciju koja je svjetonazorski usklađena - rekao je Milanović. (Hina/dk)

 

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox