Milanović: U ovom trenutku svi su uskraćeni

Čelnici Kukuriku koalicije Zoran Milanović i Radimir Čačić tijekom posjeta Šibensko-kninskoj županiji posjetili su Kistanje, gdje su u razgovoru s građanima poručili da će njihova koalicija, ako dobije povjerenje birača na parlamentarnim izborima, od Hrvatske stvoriti zemlju jednakih šansi za sve građane, bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost.

Područje Kistanja Milanović je ocijenio posebno "ranjenim i ranjivim", istaknuvši kako su svi stanovnici toga područja hrvatski građani s pravom na jednaku šansu. U sadašnjem trenutku, ocijenio je, "svi su uskraćeni - bili katolici, pravoslavni, Srbi ili Hrvati"

Predsjednik SDP-a rekao je i kako ne obećavaju čuda, već ono što će pokušati ostvariti. Bit će teško, ali dat ćemo sve od sebe, poručio je Milanović mještanima Kistanja. I predsjednik HNS-a Radimir Čačić istaknuo je kako je poruka 'Hrvatska jednakih šansi' jedna od temeljnih političkih poruka Kukuriku koalicije. To znači jednake mogućnostima za sve građane - u obrazovanju i zdravstvu, a posebno u zaradi, dodao je. (Hina/jk)

 

 

Foto: Dusko Jaramazl/PIXSELL

 

 

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox