Ministar Grčić: "REXPO Adriatic 2013 budi optimizam"

Foto: Ministar Branko Grčić s članicama REXPO Adriatic tima

Sajam REXPO Adriatic 2013 obišao je i Branko Grčić, potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Tom je prilikom naglasio kako je REXPO Adriatic 2013 izvrsna prilika za predstaviti, ali i upoznati investicijske potencijale Hrvatske posebno zato što je sajam regionalnog karaktera i okuplja ne samo domaće već i regionalne investitore pa daje i realan prikaz Hrvatske u odnosu na Jadransku regiju.

 

Ugodno se iznenadio brojem dobrih i kvalitetno pripremljenih investicijskih projekata koje se na sajmu REXPO moglo vidjeti. Na kraju posjeta zaključio je da sajam REXPO zaista budi optimizam, čestitao organizatorima na odlično odrađenom poslu te najavio kako će Vlada Republike Hrvatske svakako i ubuduće podržavati ovo događanje.

Međunarodni poslovni sajam investicijskih projekata i komercijalnih nekretnina za Jadransku regiju REXPO Adriatic 2013 ima podršku brojnih institucija u Hrvatskoj, pa je tako u srijedu sajam svečano otvorila direktorica sajma Sanda Marušić uz podršku Veleposlanice Republike Makedonije u Republici Hrvatskoj Nj.E. Daniele Karagjozoska, pomoćnika ministra turizma Želimira Kramarića i ministrice graditeljstva i prostornoga uređenja Anke Mrak-Taritaš.

Ovogodišnji sajam REXPO Adriatic 2013 u dva je dana okupio oko 1.000 domaćih i međunarodnih sudionika te oko 30 izlagača na štandovima dok je REXPO Forum ugostio preko 50 eminentnih međunarodnih stručnjaka te predstavnika vlada u regiji. (PS)

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox