Mislav Hraste novi direktor financija u Badelu 1862

Badel 1862 najveći i najstariji proizvođač vina i alkoholnih pića u Hrvatskoj doveo je još jedno kadrovsko pojačanje, na mjesto direktora Financija, računovodstva, kontrolinga i informatike u Badelu 1862 imenovan je Mislav Hraste.

Novo pojačanje vezano je kako uz redovno funkcioniranje, tako i na zahtjevne potrebe koje pred Badel 1862 donosi skori ulazak Hrvatske u Europsku uniju i potpisivanje join venture s kineskim partnerom o izvozu i distribuciji vina i jakih alkoholnih pića u Kinu.

Mislav Hraste u Badel 1862 dolazi u ožujku 2012. godine na mjesto pomoćnika Izvršnog direktora za Financije, a od 1. rujna preuzima funkciju direktora financija, računovodstva, kontrolinga i informatike.

U Badel 1862 dolazi s radnog mjesta pomoćnika izvršnog direktora Divizije podrška u Hrvatskim poštama gdje je radio od 2010. godine. Prije toga obavljao je dužnosti na mjestima financijskog direktora u Verdispar International i ISS Uslužne djelatnosti, kao i na još nekim odgovornim financijskim funkcijama. Mislav Hraste diplomirao je financije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, gdje je i upisao Poslijediplomski studij iz financija, ujedno je i ovlašteni interni revizor.

Ovom snažnom promjenom na ključnoj menadžerskoj poziciji Badel 1862 će osigurati još učinkovitije jačanje svojih pozicija na hrvatskom i inozemnom tržištu, te unaprijediti ukupno poslovanje i postizanje zadanih ciljeva. (ps/jk)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox