''Misli zeleno'' za SOS dječije selo Lekenik

U sklopu obilježavanja Dana planeta Zemlje i Međunarodne godine šuma 2011. u subotu 16. travnja 2011. održat će se ekološko - humanitarni  projektu  ''Misli zeleno'' u SOS Dječjem selu Lekenik s početkom u 10,00 sati.

 

Ovim projektom želi se kroz ekološko-edukativnu aktivnost za dobrobit Dječjeg sela i lokalne zajednice ostvariti humanitarna donacija za SOS Dječje selo te istovremeno povećati svijest ljudi da ''MISLE  ZELENO'' te takvim i sličnim inicijativama i akcijama kroz  Međunarodnu godinu šuma 2011. i Dan planeta Zmelje pomognu u očuvanju Ozonskog omotača oko planete Zemlje.

Sudjelovati možete na način da kupite jednu sadnicu u iznosu od 350,00 kuna i isti uplatite na račun SOS Dječjeg sela Hrvatska 2402006-1100071558  te 16. travnja  osobno dođete posaditi sadnicu u SOS Dječje selo Lekenik.

Donacija u obliku sadnica osigurana je od strane generalnog sponzora i partnera Hrvatskih šuma d.o.o. Na taj način organizatori ne bi imali troškova, a uplatom za sadnice ostvarili bi se humanitarni prilozi za godišnji trošak jedne SOS obitelji.

Nositelji projekta su Turistička zajednica Općine Lekenik, Antiseptica d.o.o – Vrtdizajn Velika Gorica, Općina Lekenik, SOS Dječje selo Lekenik i Mjesni odbor Lekenik. Glavni sponzor za donaciju sadnica su Hrvatske šume d.o.o.

Svoju podršku dao je Odbor za zaštitu okoliša Hrvatskog sabora, Ministarstvo vanjskih poslova, UNDP. U samu akciju uključeni su i Pučko otvoreno učilište "Profokus" - smjer ''dizajn vrta i pejzažne arhitekture'' , Udruga ''Hortikultura'' i  Vrtni centar ''Gorica''. (PS/SJ)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox