Mitt Romney: Ne želim da SAD postanu kao Europa

Republikanski kandidat za američke predsjedničke izbore Mitt Romney i njegov potpredsjednički kandidat Paul Ryan jučer su u Sjevernoj Karolini, u želji da daju novi elan njihovoj kampanji naglasili da ne žele da SAD postanu kao Europa, uz veliku nezaposlenost i mali rast plaća. 

Mitt Romney je u govoru u Mooresvilleu najavio "dobru vijest o velikom povratku Sjedinjenih Država". Romney i njegov sukandidat Ryan, čije je imenovanje najavljeno u subotu, obećavaju podizanje američkog gospodarstva i povratak moći zemlje, piše business.hr

Romney je rekao da s predsjednikom Barackom Obamom Sjedinjene Države postaju sve više poput Europe, s "visokom kroničnom nezaposlenosti, slabim rastom plaća i nadomak proračunskog sloma"Ne želim da to bude poput Europe, želim Ameriku, dodao je Romney koji je tijekom kampanje već ismijavao Stari kontinent.

Ryan, kongresnmen iz Wisconsina, utjecajni je član Predstavničkog doma američkog Kongresa. Smatraju ga najutjecajnijim republikanskim političarom i prvim ekonomistom u Republikanskoj stranci. (HT)

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox