Monica Righele: nova direktorica prodaje i marketinga za jugoistočnu Europu u Falkensteiner Hotels & Residences

Monica Righele nova je direktorica prodaje i marketinga za SEE regiju u Falkensteiner Hotels & Residences. Na novoj poziciji bit će odgovorna za definiranje marketinške strategije, nadziranje kreiranja, razvoja i izvođenja prodaje hotelskih proizvoda i usluga, definiranje cjenovne i prodajne politike, promociju i prodaju brenda na novim tržištima, identificiranje potražnje s ciljem povećanja konkurentnosti na tržištu i zadovoljstva gostiju.Na funkciji direktorice prodaje i marketinga Monica Righele također će biti zadužena i za razvoj hotelskog brenda te pozicioniranje Falkensteiner Hotels & Residences kao vodeće turističke grupacije u SEE regiji koja uključuje Hrvatsku, Srbiju i Italiju.

Monica Righele Falkensteiner obitelji pridružila se nakon višegodišnjeg iskustva na mjestu direktorice prodaje i marketinga u hotelskim lancima kao što su Monrif Hotels, ATAhotels i Compagnie des Hotels.

Formalno obrazovanje stjecala je na Sveučilištu u Pisi, a karijeru u turizmu započela je 1998. Monica Righele ima dugogodišnje iskustvo u prodaji i marketingu kako u luksuznim SPA hotelima poput STB grupacije tako i u velikim talijanskim i međunarodnim hotelskim lancima kao što su Starwood, Mövenpick Hotels & Resorts i Abitalia Hotels & Resorts. (PS/Z.R.)


Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 


 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox