Mudrinić i Todorić osnivaju političku stranku?!

U pitanju je, čini se, traženje trećeg puta u hrvatskoj politici. Neslužbeno doznajemo da Mudrinić i Todorić planiraju osnovati svoju političku stranku, jer i jedan i drugi nikada nisu bili 'samo', menadžeri, nego su oduvijek dobro znali kako se do krupnog biznisa ne dolazi, a niti uspijeva u njemu ostati, bez snažnog političkog zaleđa i guranja te iste politike, stoji u članku u novom broju političkog dvotjednika Objektiv u kojem se analizira nedavna odluka Hrvatske udruge poslodavaca da na čelo te udruge postave predsjednika Uprave Hrvatskog telekom, Ivicu Mudrinića.

U člansku s naslovom "Todorić i Mudrinić kreću u napad na premijersko mjesto", stoji kako čelno mjesto u HUP-u odavno nije počasna funkcija jer ima i političku funkciju. List piše kako i Todorić nadzire HUP te da su i jedan i drugi procijenili kako Vlada poduzetnicima ne pomaže dovoljno te su krenuli u vlastiti projekt, prenosi index.hr.

List također piše da Mudrinić i Todorić stoje iza novog dnevnog lista koji bi vodili Denis Kuljiš i Marijan Jurleka, a s kojim bi lakše trebali ostvariti političke ciljeve. (ps)

 

Foto: Danijel Berkovic/PIXSELL

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox