Na hrvatsko tržište došla Motorola WX295 - dostupna već od 148 kuna

Motorola Inc. proširila je svoju popularnu seriju WX seriju novim, financijski pristupačnim mobilnim uređajima. Na hrvatsko tržište stigao je MOTO WX295 koji sadrži FM radio, Bluetooth, MP3 player, proširivu memoriju do 2GB i digitalnu kameru.

 

Nova serija WX modela rezultat je uspjeha originalne WX serije koja je debitirala 2009. godine. Cilj je bio izaċi u susret potrebama naših potrošača i učiniti mobilnu komunikaciju dostupnom najširoj mogućoj publici. Šest novih modela WX serije omoguċuju upravo to, nudeći pristupačna rješenja za razgovor, SMS poruke, snimanje fotografija i slušanje pjesama - rekao je Andrew Morley, potpredsjednik Odjela za marketing, EMARA, Motorola Mobile Devices.

Uz 1.8" zaslon u boji, ugrađenu digitalnu kameru, MMS i LED džepnu svjetiljku, MOTO WX295 omogućava korisnicima da snime i dijele posebne trenutke bilo gdje, bilo kada. Njegov elegantan jednostavan dizajn upakiran je sa WAP 2.0 preglednikom, stereo FM radiom i Bluetoothom 2.0, što MOTO WX295 čini savršenim za sve koji žive svoj život u pokretu.

 

Motorola WX295 dostupna je u odabranim poštanskim uredima u posebnoj ponudi T-Mobile Simpa paketa, po cijeni od 148,00 kn s uključenih do 170 kn na Simpa računu. Više o Motoroli WX295 saznajte na www.motorola.hr. (PS/MJ)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox