NAJAVA: Dan međunarodnih certifikata zelene gradnje

Savjet za zelenu gradnju u Hrvatskoj povodom Međunarodnog tjedna zelene gradnje poziva Vas na stručno predavanje 19. rujna 2012. u hotel Regent Esplanade, Mihanovićeva 1, Zagreb, na "Dan međunarodnih certifikata zelene gradnje“.

Cilj ove edukacije je cjelovito prezentirati DGNB, BREEAM i LEED certifikate zelene gradnje, te polaznike upoznati sa zahtjevima sustava koji predstavljaju bit zelene gradnje. Nakon predavanja, polaznici će imati cjelovitu sliku o tome što predstavlja zelenu građevinu, koje su koristi za investitore, posrednike nekretninama i krajnje korisnike, te koji bi certifikat bio najprimjereniji za njihov konkretan projekt.

Međunarodne certifikate o zelenoj gradnji, koje u Europi i svijetu cijene i investitori i posrednici u prometu nekretninama, ali sve više i krajnji korisnici, predstavit će vrhunski stručnjaci govoreći o najboljim primjerima iz prakse u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, SAD-u.

S obzirom na ograničeni broj mjesta u dvorani, molimo Vas da svoje prijave pošaljete što prije, a zaključno sa 17. rujna do 16,00 sati.

Na predavanju je moguće sudjelovati uz uplatu kotizacije u iznosu od:

100,00 kn + PDV – cijena za studente

475,00 kn + PDV – cijena za članove Savjeta za zelenu gradnju u Hrvatskoj

675,00 kn + PDV – cijena za sve ostale sudionike.

Prijave i sve informacije za sudjelovanje na predavanju Dan međunarodnih certifikata zelene gradnje primaju se na: jelena.filipovic@gbccroatia.org. (ps/jk)

 

 

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox