NAJAVA konferencije: Potencijali logistike i distribucije prilikom ulaska u EU

U organizaciji Poslovnog savjetnika i firme Logiko, prva konferencija za logistiku

U organizaciji časopisa Poslovni savjetnik i Logika, 17.4.2013. u zagrebačkom hotelu Antunović s početkom u 9 sati održat će se prva konferencija za logistiku "Potencijali logistike i distribucije prilikom ulaska u EU".

 

Ako želite saznati što nam donosi ulazak u EU i kako vi možete iz toga imati koristi, dođite na ovu konferenciju. Od vrhunskih stručnjaka, iz prve ruke saznajte što i kako pslije 1.7.2013. i to sve od mjerodavnih i odgovornih ljudi iz Carinske uprave i logistički profesionalaca.

Cilj konferencije je podići svijest o važnosti trenutka ulaska Hrvatske u EU, kao bi se sve tvrtke iz područja trgovine, maloprodaje, logistike, transporta i dr. mogle pripremiti i bolje iskoristiti sve potencijale koji se time otvaraju i na taj način olakšati trgovinu i logistiku.

Konferencija je namijenjena trgovinama, distributerima, prijevoznicima, špediterima i svim profesionalcima u logistici, direktorima i poduzetnicima, rukovoditeljima opskrbnih lanaca i logistike, direktorima/rukovoditeljima transporta i distribucije, nabave, te svim ostalim profesionalcima u logistici i onima zainteresiranima za SCM.

U sklopu konferencije održat će se i zanimljiv okrugli stol te predstaviti rezultati istraživanja.

Zahvaljujemo medijskim pokroviteljima Business.hr, Progressive magazin, Privredni vjesnik, Osiguranje Posao.hr, Ja trgovac, Poduzetnik, Računovodsto i porezi u praksi, te podupiratelju HOK Cestovni prijevoz.

Zahvaljujemo sponzoru Hrvatska pošta.

Program je na linku: http://www.poslovni-savjetnik.com/sites/default/files/dir_vijesti/Logistika 2 stranice.pdf

Cijena jedne kotizacije iznosi 952,00 kn + PDV.

Narudžbe karata na tel. 01/49 21 742 ili info@poslovni-savjetnik.comPodjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox