Najava konferencije: Robin Sharma - vođa bez titule

Robin Sharma, 20.2.2014. u Zagrebu

"Vodstvo nije titula.To je stil života. Živi ga.“- kaže Robin Sharma ističući to kao jedno od načela njegove filozofije prema ideji  “Vođenja bez titule” koju primjenjuju mnoge korporacije i vođe diljem svijeta.

Jedan od najcjenjenijih menadžerskih konzultanata na području vođenja Robin Sharma, 20. veljače 2014. je u Zagrebu u Hypo centru, na poslovnom seminaru “Vođa bez titule” .

Zašto Robin Sharma?

Robin Sharma je slavni autor 15 bestselera o vođenju uključujući i “Redovnik koji je prodao svoj Ferrari”, jednu od najprodavanijih poslovnih knjiga na današnjem tržištu. Njegov rad je preveden u 62 zemlje i na 75 jezika, što ga čini jednim od najčitanijih autora na svijetu. Osim što je vrlo tražen govornik na globalnoj razini, također je i iznimno cijenjen savjetnik koji je radio sa Predsjednicima uprava vodećih multinacionalnih kompanija prema Fortune 500 magazinu (Microsoft, Starbucks, Coca-Cola, GE, Nike, FedEx, i IBM, NASA, Yale University i Young Presidents Organisation itd. ) te mnogim vođama diljem svijeta.

Jedan od najtraženijih menadžerskih konzultanata u svijetu dana od kojih posljednji bestseller “The Leader Who Had No Title” sadrži iznimne ideje vođenja o kojima ćemo imati prilike slušati na seminaru u veljači.

Koji je cilj seminara?

“Cilj ovog seminara je širenje ideje o novim pardigmama u poslovnom svijetu kroz vođenje prema snažnim načelima života koja će zaista živjeti među svim zaposlenicima neke tvrtke, a prije svega među njenim vodećim kadrovima - menadžerima.” – ističe Lea Brezar, direktorica Dhar medie. “Dhar media, kao organizator želi istaknuti važnost poslovanja prema novim performansama koje i sami primjenjujemo u organizaciji posla. Vođenje u okvirima dharmičkog menadžmenta ono je što nas čini različitima od mnogih tvrtki danas, jer samo osvještenim i odgovornim postupcima prema sebi i našoj okolini možemo stvoriti okruženje za rast i razvoj, što je na kraju svega mjerljivo i u brojkama.”- kaže Brezar.

“Robin Sharma, u svojem će predavanju kroz sedam istina osobnog vodstva dodrnuti sve one aspekte nas samih koje smo zaboravili prilikom tržišne utakmice sa konkurencijom, bez obzira bilo to na osobnoj ili poslovnoj razini, što nam ne bi smio biti alibi već naprotiv – poticaj.” – kaže Brezar. Kao što Sharma ističe u jednom od intervjua “Biti hrabar i slijediti moralne i etične ideale, bez obzira kamo naša okolina ide.” Važna je osobina koju treba imati svaki lider.

Vođenje bez titule – zanimljiva teza?

Odgovorit ću samo sa izjavom jednog od naših predavača na seminaru, koji dolaze nakon Sharme, mr. sc. Damira Juge: „Oni koji vode mogu imati viziju, biti obrazovani, kompetentni, kreativni i hrabri, ali pravi lideri su samo oni sposobni svoju energiju i pozitivne osobine prenijeti na one koji ih žele slijediti. Razliku između lidera i onih koji vode čini upravo komunikacija.“ Vjerujem da će Sharma svojim izlaganjem, te svi ostali predavači i gosti svojim iznošenjem ideja potaknuti i doprinijeti stvaranju drugačijeg poslovnog okruženja koje nam je nužno kako bi svi zaposlenici zaista davali svoj maksimum u kreativnosti i organizaciji posla. – kaže Brezar.  

Uz Robina Sharmu predavanje će održati poznati Hrvatski menadžeri i konzultanti na temu “Vođenja i komunikacije”:

Jadranka Boban Pejić, CEO Biovega, mr.sc. Damir Jugo, Dekan Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment, prof.dr. sc. Davor Perkov, profesor Visoke poslovne škole Libertas Zagreb

Nakon predavanja slijedi okrugli stol na temu “Budućnost vođenja u Hrvatskoj” čiji su gosti:

•      Jadranka Boban Pejić, CEO Biovega

•      Sandra Mihelčić, Vlasnica i CEO Business Media Group

•      mr.sc. Damir Jugo, Dekan Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment

•      dr.sc. Davor Perkov, profesor Visoke poslovne škole Libertas Zagreb

•      dr.sc. Mladen Radujković, dipl.ing.građ., profesor na Građevinskom fakultetu, IPMA predsjednik

•      dr.Vlatko Kalapoš, E.M., life coach

  •         prof. dr. Nikica Gabrić, poliklinika Svjetlost

•      moderator rasprave: Lea Brezar, direktorica Dhar medie

Više informacija o seminaru možete naći na: http://dhar-media.hr/robin-sharma-20-veljace-u-zagrebu/

PS/S.P.

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  

               

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox