NAJAVA konferencije za poduzetnike: Od 1 do 5

Edukativna konferencija za poduzetnike, 23.5.2013. Zagreb, hotel Antunović

U organizaciji Akademije mjesečnika Poslovni savjetnik, 23.5.2013. s početkom u 8.30 u zagrebačkom hotelu Antunović održat će se cjelodnevna edukativna poslovna konferencija za poduzetnike "Od 1 do 5". Konferencija je namijenjena direktorima i vlasnicima aktivnih tvrtki i obrta s ciljem da ih educiramo specifičnim znanjima neophodnim za njihovo poslovanje.

Tijekom ožujka i travnja ove godine časopis Poslovni savjetnik radio je anonimno on-line istraživanje na uzorku od 511 ispitanika s ciljem da saznamo kakvo je mišljenje hrvatskih poslovnjaka o trenutnom statusu i budućnosti malog poduzetništva u Hrvatskoj.

Općenito položaj malih poduzetnika je ocijenjen jako lošim, a najveći problem predstavljaju komplicirana dokumentacija i procedure te zakonska i birokratska ograničenja, zatim loše stanje u državi općenito. Većina ispitanika pokrenulo je vlastiti biznis jer su to istinski željeli, te im odgovara raditi u maloj tvrtki radi lakše komunikacije i nadzora te brzog donošenja odluka i bliskijeg odnosa s zaposlenicima.

Mali poduzetnici najviše su upoznati s financiranjem vlastitog poslovanja putem EU fondova, a čak 99% su odgovorili kako nikad nisu dobili bespovratnu potporu za poduzetništvo. Izrazili su i želju za većom ponudom jednodnevnih  edukacija, ali ne preskupim.

Više o rezultatima samog istraživanja možete čuti na samoj konferenciji.

Detaljan program možete vidjeti na linku: http://www.poslovni-savjetnik.com/akademija/od-1-do-5.pdf

Predavači su vrhunski stručnjaci iz prakse, porezni i pravni stručnjaci, stručnjaci za radne odnose, prodajne vještine, poslovni i NLP treneri: Božo Prelević, Gordana Kastrapeli, Jasminka Samardžija, Goran Blagus i Igor Milinović.

Posebnu pozornost obratit ćemo na konkretna pitanja iz publike. Svakom sudioniku jedna poslovna knjiga na dar!

Cijena jedne kotizacije 624,00 kn + PDV 25% uz popust na rane prijave do 15.3. te za pretplatnike Poslovnog savjetnika.

Konferencija se održava pod sponzorstvom CityEx, medijskim sponzorstvom Business.hr, Ja trgovac, Poduzetnik, Posao.hr, Privredni vjesnik, te Direktor, Racunovodstvo-porezi.hr, Propisi.hr i Računovodstvo i porezi u praksi.

Ulaznice možete kupiti na broju telefona 01/49 21 742 01/49 21 743 ili na info@poslovni-savjetnik.com


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox