NAJAVA: Modeli i praksa uspješnog posvajanja

Pod medijskim pokroviteljstvom Poslovnog savjetnika, ADOPTA - Udruga za potporu posvajanju i Ministarstvo socijalne politike i mladih organiziraju 1. Konferenciju o posvajanju „Modeli i praksa uspješnog posvajanja“ koja će se održati 01.- 02. listopada 2012. godine u Zagrebu, u hotelu Aristos, Cebini 33 (poslovni centar Buzin), s početkom u 9,00 sati.

Cilj konferencije je predstavljanje smjernica stručnog i pravnog okvira posvajanja u kojem bi  Republika Hrvatska trebala početi djelovati, kao i predstavljanje uspješnijih posvajateljskih modela i praksi iz država  članica Europske unije i Sjedinjenih američkih država. U okviru Konferencije biti će održana i radionica za stručnjake koji su uključeni u postupak posvajanja.

Konferenciju će otvoriti Milanka Opačić, Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih te Diana Topčić-Rosenberg, predsjednica udruge Adopta. Više o konferenciji na www.adopta.hr.

Pozivaju se svi da u okviru svojih mogućnosti, financijski potpomognu održavanje ove konferencije uplatom na žiro račun udruge 2360000-1102203381. Svaki financijski doprinos bit će cijenjen i vrlo dobrodošao, a ADOPTA će se donatorima zahvaliti na tiskanim materijalima konferencije kao i na web stranici (www.adopta.hr). (ps/jk)


ADOPTA, udruga za potporu posvajanju u okviru 1. Konferencije o posvajanju, organizira radionicu “KAKO BITI USPJEŠAN POSVOJITELJ?” 01. listopada, u 18:00 sati, u hotelu Aristos, Cebini 33 (poslovni centar Buzin), Zagreb

Ovo je jedinstvena prilika za sve koji su posvojili djecu ili ih namjeravaju posvojiti da uče o temema važnim za roditeljstvo posvojene djece. Vodit će je ugledna američka stručnjakinja za probleme posvajanja Kim Stevens, voditeljica projekta North American Council on Adoptable Children, edukatorica  i autorica brojnih  publikacija iz područja posvajanja.  Više o radionici i načinu prijave na www.adopta.hr

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox