NAJAVA SEMINARA: Novi Zakon o udrugama u praksi

Jeste li znali da...bitno izmijenjeni novi Zakon o udrugama na snagu stupa od 1.10.2014.

POPUNJENO, 500 SUDIONIKA!!

U organizaciji časopisa Udruga.hr 17.9.2014. u zagrebačkom hotelu Westin, Kristalna dvorana, s početkom u 16.30 sati, održat će se seminar "Novi Zakon o udrugama u praksi". Dovodimo vrhunske predavače, eksperte za rad udruga. Na seminaru očekujemo 500 sudionika koji su potvrdili svoj dolazak.

Cilj ovog seminara je educirati predsjednice/ke udruga i osobe koje djeluju u udrugama kako bi sukladno novom Zakonu o udrugama zakonski što točnije vodili svoje udruge i bili upoznati s značajnim promjenama koje novi Zakon donosi. 

Predavanja su koncipirana više kao razgovor sa sudionicima na način da će se obraditi sva područja koja su novim Zakonom izmijenjena.

CIJENA KOTIZACIJE! Pretplatnicima časopisa Udruga.hr omogućili smo posebnu cijenu kotizacije od samo 195 kn (PDV 25% uračunat). Redovna cijena jedne kotizacije iznosi 295,00 kn (PDV 25% uračunat). U cijenu su uračunata predavanja prema progamu, pribor za pisanje i osvježavajući napitak.

KAKO SE PRIJAVITI? Prijaviti se možete na jedan od sljedećih načina (molimo izaberite samo JEDAN način prijave):

  • ON LINE OBRASCEM – najbrži način je ispuniti on line obrazac, sve ostalo je naša briga. Obrazac se nalazi na poveznici www.udruga.hr/seminar
  • E-MAILOM – svoje mjesto možete rezervirati i putem e-mail adrese info@udruga.hr (molimo u e-mailu nam pošaljite sljedeće podatke: naziv udruge, adresu i OIB, e-mail adresu ako je imate, imena sudionika iz vaše udruge za koje naručujete kotizacije).
  • TELEFONOM – pozivom na broj telefona 01/49 21 742 ili 01/49 21 737 možete također rezervirati svoje mjesto. Svakim radnim danom od ponedjeljka do petka od 8.30 do 16 sati.
  • POŠTOM – ispunite donju prijavnicu i pošaljite na našu adresu: Centar za management i savjetovanje, 1. Gajnički vidikovac 5, 10000 Zagreb
  • FAX-om – ispunite donju prijavnicu i faksirajte je na broj 01 49 21 743

Napomena: Nakon što zaprimimo vašu prijavu, poslat ćemo vam predračun kojeg je potrebno platiti najkasnije do kraja kolovoza. Po primitku vaše uplate, vaše mjesto na seminaru bit će rezervirano. Broj sudionika na seminaru je ograničen stoga svoje mjesto rezervirajte na vrijeme!

Službena voda na seminaru je Aquaviva!

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox