Najboljem startUPweb projektu čak preko 44 tisuće kuna

Ako ste primijenili deset pravila uspješnih start-up projekata na internetu prema blogu kojeg piše Evan Williams, a to znači biti – u niši, drugačiji, ugodan, izbirljiv, obazriv, sebičan, pohlepan, prilagodljiv, agilan i umjeren – velika je vjerojatnost da će članovi žirija proglasiti upravo Vaš poslovni projekt pobjednikom natječaja startUPweb 2011 koji dobiva nagrade u protuvrijednosti od 44.000 kuna.

Organizatori trećeg sajma Web::INDUSTRIJA 2011 – BeSeen s edukativnim predavanjima i besplatnim ulazom za sve (uz obaveznu online registraciju posjetitelja!), koji će se održati 5. i 6. svibnja 2011. u zagrebačkom Hypo centru i VMD zgradi, osigurati će na jednom štandu predstavljanje sva pobjednika natječaja startUPweb 2011. Osim najboljeg, utješne nagrade će osvojiti i dva odlična projekta dok će se svi ostali koji će sudjelovati u ovom natječaju moći na samom sajmu međusobno upoznati i razmijeniti svoja poslovna, poduzetnička i tehnološka iskustva. Nagradni fond i pomoć u organizaciji su izravno osigurali partneri projekta – BICRO, Institut za elektroničko poslovanje, CRANE – Croatian Business Angel Network, Logit internet usluge, Escape, Business Coaching by Goran Blagus i Marketing odjel.

 

Prijava projekta

Kako biste privukli pozornost investitora iz udruge CRANE (tzv. Investitori-anđeli) ili pak bili predstavljeni instituciji BICRO, ali i druge publike te privukli medije do svog projekta – ne zaboravite da je prvo potrebno prijaviti svoj poslovni start-up projekt. Bez toga nema sudjelovanja. Prve prijave web-projekata su već upisane bazu s prijavama. A znate li gdje je Vaša prijava?

Natječaj traje do 28.04.2011. (četvrtak) nakon čega će žiri u sastavu Davor Maričić (Institut za elektroničko poslovanje), Miroslav Varga (Escape), Dalibor Marjanović (BICRO), Mihovil Barančić (CRANE) odlučiti o dva odlična i jednom najboljem koji će osvojiti nagradne BETA i ALFA pakete.

Prijavite se za startUPweb 2011 natječaj ovdje: http://www.webindustrija.com/2011/startUPweb. (PS/JK)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox