Nakon američkog CNN-a i britanski BBC promovira Dubrovnik

Britanska nacionalna TV kuća BBC će u utorak i srijedu, 21. i 22. lipnja s početkom u 21 sat (20 sati po hrvatskom vremenu) na drugom programu prikazati epizodu snimanu u Dubrovniku u sklopu popularnog putopisnog serijala ''Three men in the boat''. Objava na BBC-u nastavak je izvrsne promotivne kampanje Dubrovnika u svijetu nakon nedavne objave na CNN-ovu portalu s reportažom o porijeklu kravate.

 

Atmosferu sa snimanja emisije iz Hotela Excelsior možete pogledati na: www.youtube.com/watch?v=mlczP97UDkA

Dubrovački hotel Excelsior pripremio je iznenađenje britanskim komičarima Dara Ó Briain, Rory McGrath i Griff Rhys Jones, ujedno i voditeljima britanskog serijala tako da je u 'Galeriji slavnih' uvrstio fotografiju glumaca iz showa uz bok engleske kraljice, Morgana Freemana, Liz Taylor i drugih. Reakciju poznatih britanskih glumaca i komentare na viđeno zabilježile su kamere BBC-a. Uz kadrove iz Hotela Excelsior ekipa BBC-a snimala je gradsku jezgru Dubrovnika kao i glumce koji veslaju iz stare gradske luke što je iznimna promocija Dubrovnika na BBC-u.

Podsjećamo, riječ je o serijalu koji prati avanture tri prijatelja koji plove brodom zanimljivim destinacijama a koji se zadnjih nekoliko godina emitira na britanskoj nacionalnoj televiziji i bilježi gledanost od gotovo 4 miljuna gledatelja po epizodi. Do sada su emitirali putovanja kroz  Englesku, Škotsku i Irsku a u ovoj će epizodi po prvi put prikazati avanture iz Hrvatske, Crne Gore i Italije. (PS/SJ)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox