Nestlé dobio nove članove upravljačkog tima za Adriatic regiju

S početkom drugog kvartala 2011. godine dvoje hrvatskih menadžera imenovano je u upravljački tim tvrtke Nestlé Adriatic. Krunoslav Mervar, dosadašnji zamjenik direktora opskrbnog lanca, imenovan je na poziciju direktora opskrbnog lanca i člana upravljačkog tima tvrtke Nestlé za Adriatic regiju koju je do tada obavljao Jan Paul Holla kao i Olivera Međugorac, direktorica korporativnih komunikacija koja je također postala članom upravljačkog tima tvrtke Nestlé Adriatic.

 

Krunoslav Mervar karijeru je počeo 1994. godine kao komercijalni referent u kompaniji Leona Zagreb, a 1995. godine prelazi u kompaniju Zagrebšped gdje je radio na širenju ponude i baze kupaca logističkih usluga. Prije sedam godina pridružio se tvrtki Nestlé u odjelu Logistike, iz kojeg nakon 2 godine prelazi na mjesto voditelja Odjela za odnose s kupcima. Kroz različite pozicije i vođenja projekata sudjeluje u postavljanju i razvijanju regionalne infrastrukture. Nakon vrlo uspješno vođene implementacije SAP-a za područje opskrbnog lanca, vodi projekt potpunog restrukturiranja poslovanja Nestle Sladoleda u Srbiji. U prosincu  2010. godine dolazi na dosadašnju poziciju zamjenika direktora opskrbnog lanca. Imenovanjem Krunoslava Mervara direktorom opskrbnog lanca, po prvi puta u povijesti tvrtke Nestlé Adriatic na tu poziciju dolazi domaći stručnjak, što je velika čast i priznanje.

Olivera Međugorac prije Nestléa radila je u Odnosima s javnošću Hrvatskog Telekoma i tvrtke T-Mobile Hrvatska gdje je bila direktorica Odnosa s javnošću. U Nestlé prelazi 2005. godine sa zadatkom da ustroji funkciju korporativnih komunikacija u čitavoj regiji  koja uključuje Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Kosovo i Crna Goru. Imenovanjem Olivere Međugorac članicom upravljačkog tima Nestlé Adriatic se pridružuje viziji cijele Nestle Grupe koja komunikacije smatra važnim elementom  upravljanja. (PS/MJ)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox