Nezaposleni će radije biti nezaposleni nego raditi u Taxi Cammeu

Taxi Cammeo još uvijek nije došao u Zagreb, a izgleda da mu ni u Rijeci ne ide tako dobro. Nije ni čudo, kad se u obzir uzmu afere kroz koje su se provlačili. U Rijeci ova tvrtka ima problema s pronalaskom zaposlenika, piše novilist.hr.

Ovaj je mjesec Cammeo raspisao natječaj za 40 radnih mjesta (uglavnom taksista), a zaposlio je samo jednu osobu i to zato jer se nitko drugi nije pojavio na razgovoru. Kandidati koje im je HZZ slao, dakle radi se o nezaposlenim osobama, jednostavno se nisu pojavili, i to svi osim jednog kandidata za vozača, koji je i dobio posao.
Kosta Minovski
, vlasnik tvrtke, tvrdi da je to iz razloga što ljudi ne žele raditi te da isti takav problem ima u Zagrebu gdje je od 420 raspoloživih mjesta vozača, sakupio tek 260.

Lile Minovski, njegova supruga, objašnjava da su poslovni uvjeti zaposlenika Cammea vrlo dobri, plaće taksista od 3 do 3,5 tisuća kuna te osmosatno radno vrijeme, i dodaje da tu nema govora o robovlasništvu, za što ih često optužuju. Ajde da vidimo kako će to ići u Zagrebu (ako ikad i krene). (MJ)

Izvor: www.novilist.hr
Foto: www.taxi-cammeo.hr

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox