Nova linija na relaciji Zagreb - London

Foto: Ilustracija

Nakon gotovo 10 godina zrakoplovna kompanija British Airways od danas ponovno leti na izravnoj liniji Zagreb – London (Heathrow).

Svečani doček upriličen je  u VIP salonu Zračne luke Zagreb. Od danas će zrakoplovi British Airwaysa tipa Airbus A319/A320 svakodnevno povezivati britansku metropolu s glavnim gradom Hrvatske.

Nova linija će pružiti izravnu svakodnevnu vezu između dva glavna grada, te će omogućiti poslovnim i turističkim putnicima iz obje zemlje da s lakoćom planiraju svoje poslovno putovanje i odmor. Osim toga, odlazni letovi iz Zagreba omogućiti će putnicima iz Zagreba pristup globalnoj putničkoj mreži British Airwaysa i njihovih partnera iz glavne zračne luke British Airwaysa London Heathrow prema više od 500 destinacija diljem svijeta.

Na svečanoj ceremoniji inauguracijskog leta uz regionalnu direktoricu British Airwaysa za Srednju i istočnu Europu Katju Selle nazočili su i Miroslav Drljača, Predsjednik Uprave Zračne luke Zagreb, g. David Slinn, veleposlanik Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske u Republici Hrvatskoj i Ivan Grdešić veleposlanik Republike Hrvatske u Ujedinjenoj Kraljevini Velike Britanije i Sjeverne Irske, koji su u Zagreb stigli upravo inauguracijskim letom. (PS/HT)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox