Novi ambasadori Termi Tuhelj

Terme Tuhelj i ovog ljeta nastavljaju kampanju "Postani ambasador", a ovogodišnja zaštitna lica su Andrea Andrassy i Mario Valentić

Doživi i TI slogan je ovogodišnje ljetne kampanje Terma Tuhelj kojoj će posebno doprinijeti i njihova nova zaštitna lica, Andrea Andrassy i Mario Valentić.

Za fotografiranje ove godine bili su zaduženi fotografi seminaristi Damira Hoyke koji su uživali u društvu Andreje, dok je za odlične fotke Marija Valentića bio zadužen mladi slovenski fotograf Žiga Intihar.

Poznati kontinentalni kupališni i wellness brend Terme Tuhelj, za ovu godinu pripremili su nezaboravnu ljetnu zabavu koje je poduprijelo i sunce koje je počelo pržiti i grijati Vodeni planet.

Foto: Žiga Intihar

Nezaobilazni će biti ljetni party-i koji će svaku subotu ugostiti jednog od poznatih prijatelja Terma Tuhelj. Bit će tu Atomic dance factory, Sanja Doležal, Gordan Kožulj, Mirna Maras i mnogi drugi.

Sezonu evenata otvorit će Damir Hoyka sa svojom Fotosofijom 20.06. nakon čega se nastavlja Fresh island pool party 27.06. s DJ Phat Philliem. Za večernji zabavu pripremili su koncerte u SpaAreni.

Doživi i TI te budi dio nezaobilazne vodene priče jer kokteli u vodi, valovi i vodeni gejziri Terma Tuhelj nikada ne izlaze iz mode! PS/S.P.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox